Milk Bar Geboortelijsten

Wat zijn de voordelen van een Milk Bar geboortelijst? 

  • Onze geboortelijsten zijn allemaal consulteerbaar en aanpasbaar online;
  • Geen aankoopverplichting - enkel de producten die je op voorhand wil reserveren, extra bijbestellen of personaliseren moeten worden aangekocht.
  • Gratis levering van cadeautjes bij de ouders thuis: wij verzamelen de cadeautjes en verzenden ze 1x per week naar de ouders. Het is natuurlijk ook mogelijk om de cadeautjes te komen ophalen in onze winkel.
  • Bij het afsluiten van je geboortelijst krijg je een cadeaubon ter waarde van 10% van de totale som van de verkochte artikelen. 
  • Ouders met een geboortelijst bij Milk Bar krijgen vanaf het aanmaken van hun geboortelijst 10% korting op al hun aankopen (niet cumuleerbaar met andere kortingen) en dit tot hun kindje 2 jaar is. 
  • Wij aanvaarden "special requests". Laat het gerust weten als je op zoek bent naar een artikel dat nog niet op onze website staat.
  • We hebben ervaring met tweelingen

Wij kunnen voor onze geboortelijsten nog andere producten bestellen dan die dat op onze website staan. 

Cadeaubonnen op je geboortelijst? Een goed idee!

Wij raden ook steeds aan een aantal waardebonnen aan je geboortelijst toe te voegen zodat je vrienden en familie steeds een cadeautje kunnen vinden dat in hun budget past!

 

Verdien een waardebon van 25 euro voor het aanraden van onze geboortelijst: 

Ben je tevreden over onze geboortelijst en wil je graag een waardebon van 25 euro verdienen? Raad onze geboortelijst dan aan bij vrienden, familie en kennissen! 

Bij het aanleggen van zijn/haar geboortelijst dient de persoon aan wie je onze geboortelijst hebt aangeraden enkel je naam en e-mailadres te vermelden. Wanneer er 500 euro werd aangekocht van de nieuwe geboortelijst krijg jij automatisch een waardebon van 25 euro toegestuurd. 

 

 

Heb je graag wat hulp bij het opstellen van je geboortelijst? Dat kan zeker en met veel plezier! Je kan gewoon een afspraak online inboeken: Klik hier om jouw afspraak te maken. Hou er rekening mee dat een afspraak voor een geboortelijst gemiddeld 2uur duurt. Graag een video-afspraak? Dat kan natuurlijk ook. Zet het gewoon even bij de opmerkingen bij het reserveren van een tijdstip. 

Ook indien je je geboortelijst zelfstandig online samenstelt, kan je ons altijd mailen (info@milk-bar.be) of bellen (0475/300612) wanneer je vragen hebt. 

Voor inspiratie, kijk zeker ook eens naar onze checklist

 

 

  • Anouk J.

    "Wij zijn blij met onze keuze om de geboortelijst bij Milk Bar te leggen. Wij kregen eerlijk advies en een fantastische service. Steeds bereikbaar en er is mogelijkheid tot eigen input. Heel erg bedankt!"

Contacteer ons